tirsdag 3. august 2010

Snøscooterturer på Svalbard
Forhåndsbestilling
Forhåndsbestilling er nødvendig da dette er vår mest populære aktivitet vinterstid. Det kreves førerkort for bil eller motorsykkel for å kjøre snøscooter, husk også at det skal følge deg på scooterturen. Før avreise blir det gitt innføring i kjøring av snøscooter.

Inkludert
Inkludert i alle organiserte scooterturer er: briefing, snøscooter, drivstoff, scooterdress, scooterstøvler, yttervotter, hjelm, ansiktsmaske eller finlandshette, kjørebriller, måltider i forhold til den enkelte tur, forsikring og turleder med snøscooter, våpen og sikkerhetsslede.

Anbefalinger
Vi anbefaler at du ifører deg varmt ullundertøy, varm ytterbukse og solid ullgenser under scooterdressen. Vi anbefaler også at våre gjester har med ekstra klær i ryggsekken. F.eks. ekstra genser, lue og votter.

Eventuelle endringer
Av hensyn til deltakernes sikkerhet forbeholder vi oss retten til å endre på ruten i forhold til vær og føre. Dette vil ikke ha innvirkning på turens pris. Deltakerne forplikter seg til å følge turleders anvisninger og instrukser. Turleder tar ikke passasjerer.

Barn
Barn over 10 år kan delta på turene som passasjer.

Alkoholforbud
Kjøring under påvirkning av alkohol vil selvsagt ikke bli akseptert.

Opplevelser på Svalbard

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar