Dagens i Puben: Hver dag mellom kl 16.00 - 20.00 | ||||
Torsdag 25. august | ||||
Hvalbiff Med sommerkål, rødvinssaus og stekte poteter. | ||||
Fredag 26. august | ||||
Tapas tallerken Med chili-kjøttboller, kylling, bacondadler, oliven med stein, hvitløksstekt sopp, havets potet, marinert artisjokkhjerte, parmaskinke, brie, aioli og brød. | ||||
Lørdag 27. august | ||||
Marinert kyllinglår i tigersaus Med frisk salat, chilibakte poteter og rødvinssaus. | ||||
Søndag 28. august | ||||
Okse indrefilet Med frisk salat, bakt tomat, bakt potet og bearnaisesaus. | ||||
Mandag 29. august | ||||
Fiskekaker Med gulrøtter, kokte poteter og løksaus. | ||||
Tirsdag 30. august | ||||
KjøttpølserMed brun saus, friske grønnsaker og kokte poteter. | ||||
Onsdag 31. august | ||||
Kjøttkaker i brun saus Med rørte tyttebær, kålstuing og kokte poteter. | ||||
Barentz Pub & Spiseri - Tlf.: 79 02 34 66 - E-post: barentzpub@spitsbergentravel.no |
torsdag 25. august 2011
Barentz Pub og Spiseri 25.-31. august
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar