torsdag 25. august 2011

Barentz Pub og Spiseri 25.-31. august

Dagens i Puben: Hver dag mellom kl 16.00 - 20.00


Torsdag 25. august
Hvalbiff
Med sommerkål, rødvinssaus og stekte poteter.
Fredag 26. august
Tapas tallerken
Med chili-kjøttboller, kylling, bacondadler, oliven med stein,
hvitløksstekt sopp, havets potet, marinert artisjokkhjerte,
parmaskinke, brie, aioli og brød.
Lørdag 27. august
Marinert kyllinglår i tigersaus
Med frisk salat, chilibakte poteter og rødvinssaus.
Søndag 28. august
Okse indrefilet
Med frisk salat, bakt tomat, bakt potet og bearnaisesaus.
Mandag 29. august
Fiskekaker
Med gulrøtter, kokte poteter og løksaus.
Tirsdag 30. august
KjøttpølserMed brun saus, friske grønnsaker og kokte poteter.
Onsdag 31. august
Kjøttkaker i brun saus
Med rørte tyttebær, kålstuing og kokte poteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar