søndag 13. november 2011

Tilbakemelding på Spitsbergen Fottur, 10. august 2011

Jeg ønsker med dette å gi en tilbakemelding fra en fantastisk tur arrangert av Spitsbergen Travel. Den foregikk fra 21. juli til 27. juli med camp ved Sveabreen. Alt var meget bra.

Været viste seg fra sin beste side, med behagelige temperaturer og mye sol. Lyset på natta var helt spesielt for en innlands-søring. Likeledes breens mange kalvinger.Gruppa på 10 personer var akkurat passe stor. Sammensetningen fungerte utmerket, med noen som var et muntrasjonsråd, og andre som krevde mer omtanke. Campens beliggenhet og utstyr overgikk forventningene med høy margin.

Guidene utførte jobben på en utpreget profesjonell måte, helt fra første møte på flyplassen og til ”the bitter end”. Usikre turister som lurte litt på hva de hadde begitt seg ut på, følte full trygghet i møte med den barske Svalbard-naturen. Det gjaldt håndtering av isbjørnfare, turvalg, utstyr, påkledning etc. Jeg ble imponert over den smidige måten lederskapet ble utført på, og hvordan de to guidene utfylte hverandre i den praktiske gjennomføringen av oppdraget. Her var det ikke noe stress. Vi gjorde det vi skulle i et tempo som, slik jeg kunne se det, passet gruppa. Ofte innebærer gruppeturer en del krav for å bli ferdige i tide. Kunnskapsnivået og formidlingsevnen gledet en erfaren lærer. Likeledes holdningene om hvordan en bør opptre for å bevare denne sårbare naturen, f.eks at turisten er gjest i isbjørnens rike. Dette i tillegg til de personlige egenskapene som imøtekommenhet, positivitet, hjelpsomhet og godt humør – og en utpreget serviceholdning til enhver tid. Måltidene var en positiv overraskelse med et stort mangfold av retter tilberedt av guidene.

Spitsbergen Travel bør ta meget godt vare på guidene Cecilie Harr Moen og Stephane Hautier.

Siden hodet ikke helt har landet etter de store opplevelsene, bobler begeistringen over alle som vil høre. Reis til Svalbard med Spitsbergen Travel, og sjekk om Cecilie eller Stephane er guide.
Takk for  store opplevelser. Vennlig hilsen Eva Sandstad


Vi på Spitsbergen Travel er svært takknemlig for tilbakemeldinger fra gjester som har reist, bodd, spist og vært på tur med oss. Det er svært viktig for oss slik at vi kan forbedre våre produkter ytterliger og tilpasse oss våre gjesters behov.
Ønsker du å gi en tilbakemelding kan du sende den til:

info@spitsbergentravel.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar