fredag 29. juni 2012

Unike opplevelser venter
Hurtigrutens ekspedisjonsskip MS Fram gjør i alt 34 seilinger sesongen 2013/2014. Grønland, Antarktis og Svalbard, samt flere av Europas kystperler står på seilingslisten. Hver eneste seiling vil gi minner for livet og helt unike opplevelser.

2013/2014-sesongen blir en av de mest innholdsrike så langt for Hurtigrutens ekspedisjonsskip MS Fram. 34 seilinger inkluderer Altanterhavskrysninger, Antarktis, Grønland, Svalbard, Island og Europas kystperler. Skipet er spesialdesignet for å bringe gjestene trygt og tett på opplevelsene i arktiske og antarktiske farvann. Størrelsen oppfattes som perfekt. Stor nok til å gi optimal komfort på havet, men liten nok til å bringe gjestene til de flotteste områdene, om det er i Antarktis eller i sentrum av Europas kystperler. Med en begrensning på 256 gjester vil man bli godt kjent med både besetning og øvrige gjester. Varige vennskap vil knyttes om bord på MS Fram.


Den nye explorerkatalogen er delt i fem seksjoner:

Svalbard – isbjørnens rike:
Svalbard er isbjørnens rike, og Norges nordligste territorium. MS Fram gjennomfører syv seilinger i 2013, deriblant Klimareisen og tre seilinger Svalbard rundt. Reisene ved Svalbard er preget av et rikt dyre- og fugleliv, fangsthistorikk og fantastiske naturopplevelser.
Les mer om MS Fram på Svalbard her:
http://viewer.zmags.com/publication/9ce8bfea#/9ce8bfea/26

Eventyrlige Grønland:
MS Fram gjør syv seilinger i farvann ved Grønland i 2013, til Diskobukten og Sør-Grønland, samt til Nordøst-Grønland Nasjonalpark med Svalbard og Island inkludert. Bli kjent med den unike grønlandske kulturen og la deg fascinere av uforglemmelige naturinntrykk.
Les om MS Fram på Grønland her:
http://viewer.zmags.com/publication/9ce8bfea#/9ce8bfea/16

Antarktis – det hvite kontinent:
Millioner av pingviner, men ingen mennesker. MS Fram har ti seilinger i Antarktis sesongen 2013/2014, til steder hvis navn alene gir reiselyst. Falklandsøyene, Deception Island, Yankee Harbour, Lemaire-kanalen, Port Lockeroy og Browns Bluff er bare noen av de mange stedene som besøkes av MS Fram og skipets gjester, om vær og isforhold tillater.
Les mer om MS Fram i Antarktis her:
http://viewer.zmags.com/publication/9ce8bfea#/9ce8bfea/34

Atlanteren:
Bli med på noe helt annerledes. På reisen mellom polhavene krysser MS Fram Atlanterhavet. Den ene seilingen starter 12. mars i Buenos Aires og ender på Gran Canaria 17 dager senere. Den andre starter 18. oktober på Gran Canaria og avsluttes i Buenos Aires.
Les om Atlanterhavskrysningen med MS Fram her:
http://viewer.zmags.com/publication/9ce8bfea#/9ce8bfea/68

Europas vakre kystlinje:
MS Frams tokt i Europa inkluderer åtte seilinger til vakre havner og historiske perler. Seks seilinger på våren, og to om høsten. Prøv en påskeferie om bord eller et våreventyr i de norske fjordene, utforsk de britiske øyer eller et høsteventyr i vikingens kjølvann.
Les mer om MS Frams Europa-seilinger her:
http://viewer.zmags.com/publication/9ce8bfea#/9ce8bfea/50

Om MS Fram:
MS Fram er Hurtigrutens explorerskip, bygd i 2007. Skipet tar rundt 250 gjester og har seilt i polare farvann i Antarktis, ved Grønland og Spitsbergen siden det ble levert. Skipet har store åpne fellesarealer og er bygd for å gi sine gjester de beste naturopplevelser i unike farvann. MS Fram ivaretar Hurtigrutens 120 år lange tradisjon med ekspedisjonsreiser på best mulig vis.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar