I Longyearbyen er det program hele dagen med barnetog, festforestilling i Longyearbyen kulturhus med utdeling av Tyfusstatuetten og Ungdommens kulturpris, kransenedleggelser, taler og barnearrangement i Svalbardhallen.
Rabalder Kulturkafé på Kulturhuset:
Is og pølsefest fra kl. 10.00. Også salg av smørbrød og kaker.
Brasseri Nansen på Radisson Blu Polar Hotel:
Smørbrødbuffé og is til barna etter 17.mai-toget.
Middagsbuffé med 3 bordsetninger: Kl. 15.00, 17.30 og 20.00.
Mange ulike retter og gode desserter som passer for både små og store.
Pris middagsbuffé: Barn u/8 år: Gratis. 8-16 år: Kr 170,-. Voksen: Kr 345,-.
Bordbestilling: Tlf.: 79 02 34 57 / E-post: brasseri@spitsbergentravel.no
Funktionærmessen Restaurant på Spitsbergen Hotel:
5-retters 17.mai-meny serveres mellom kl. 17.00 og 22.00:
Skogsoppsuppe
med røkt reinsdyrhjerte.
*
Asparges med hollandaisesaus
tilsatt lakserogn og persille.
*
Posjert salmalaks
med blomkålpuré, råmarinerte grønnsaker og urteolje.
*
Helstekt oksefilet
med stekte grønnsaker, pommes Anna og rødvinssaus.
*
Jordbær
med fløte og vaniljeis.
Pris 5 retter: kr 575,-. Pris vinpakke: Kr 400,-.
Bordbestilling: Tlf.: 79 02 62 87 / E-post: funksjonaermessen@spitsbergentravel.no
Program for 17.mai (kilde: Longyearbyen Lokalstyre):
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar