mandag 16. mai 2011

Kajakk på Svalbard: Spitsbergen Isfjorden Kajakkekspedisjon


Spitsbergen Isfjorden Kajakkekspedisjon er en seks dager lang padletur i den største fjorden på øya. Isfjorden strekker seg 107 kilometer innover Spitsbergen, og ekspedisjonen retter fokus mot nordvestsiden av Isfjorden hvor det er minst båttrafikk. Med sine mange fjordarmer og syv mektige brefronter er dette et forlokkende univers. Stillheten er overdøvende. Foruten egne padletak blir den bare avbrutt av naturens egne lyder: En nysgjerrig sel, kanskje. Høylytt liv av hekkende sjøfugl. Eller breen som knaker og kalver. Geværet er med for sikkerhets skyld.

På denne ekspedisjonen er det en fordel om deltakerne har noe padleerfaring fra før. De svalbardske farvann kan tidvis være tøffe med tanke på vind og bølger. Vi har stødige singel kajakker for deg som har padleerfaring, og for deg som ikke er fullt så erfaren har vi meget stødige dobbeltkajakker. Deltakerne må være i god fysisk form og ikke ha problemer med rygg, nakke eller armer/håndledd.

Våre guider er erfarne havkajakkpadlere, og de vil til enhver tid ta hensyn til gruppen og vil alltid sette sikkerheten i første rekke.

Avganger
17.07-24.07
24.07-31.07
31.07-07.08
07.07-14.08

Les mer om Isfjorden Kajakkekspedisjon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar